Daarom verzon ik een arsenaal aan obscure pseudoniemen

Pussystyle, Nasty Hairdrier en Nikki Bellamammella: Doen deze gekke namen een belletje rinkelen? Het zijn pseudoniemen waarmee ik diverse nummers heb uitgebracht.

Verzamel-cd’s

Ik had diverse redenen om met pseudoniemen te werken. Er waren in die tijd veel succesvolle compilatie-cd’s. Ik wilde daar natuurlijk zoveel mogelijk op staan. Niemand gaat vijf nummers van Lethal MG op één verzamel-cd zetten. Maar als ik met pseudoniemen werk kan dat natuurlijk wel.

Label

In die tijd was ik als Lethal MG verbonden aan het label Babaorum Records. Om loyaal te blijven aan het label gebruikte ik nieuwe namen om nummers op andere labels uit te brengen. Zo bracht ik platen uit op Kaktus Records als Sexy Body.

Sound

Een andere reden om met pseudoniemen te werken was de sound van het nummer. Die week meestal wat af van de Lethal MG-nummers. Het kon ook dat het label een nummer niet geschikt vond. Dan bracht ik het uit op een ander label met een ander pseudoniem. Daarom bracht ik het nummer Tinklebell uit als Angelvibez op het bekende label Explosive Records.