Top drie events

Dit is mijn persoonlijke top drie van mijn meest memorabele dj-sets tot nu:

1. Reverze 2008

Hoewel ik dat jaar in de kleinere Lotto Arena stond, en niet op de grote mainstage in het Sportpaleis zoals in 2009 en 2011, was dit wel mijn leukste Reverze-ervaring. De sfeer in de zaal was zo ongelooflijk goed. Zelf was ik aardig op dreef en ik had veel nieuw materiaal dat ik allemaal op een topuur mocht draaien.

2. Break The Record in Complex (2008)

De uitdaging van deze speciale avond was dat ik zoveel mogelijk platen op één uur tijd moest draaien. Er was een tellertje om dit bij te houden. Het strandde uiteindelijk op een waanzinnig getal: 89. Ik gebruikte toen nog voornamelijk vinyl. Bovendien viel het licht nog uit later die avond.

3. 19 years DJ Pedroh in The Oh (Gavere) (2005)

Onverwacht mocht ik als surprise guest op deze avond optreden. De set werd zo goed onthaald dat daarna de bal voor mij echt aan het rollen ging. De set doet nog steeds de ronde op internet doordat ze die nacht live op de radio werd uitgezonden.

Andere prachtige ervaringen

Uiteraard heb ik naast deze drie onvergetelijke avonden nog tal van andere prachtige ervaringen op diverse topevenementen. Denk maar aan Tomorrowland, The Qontinent en Decibel Outdoor. En dan vergeet ik zelfs de zotte sets van het afgelopen jaar mee te tellen. Het is moeilijk om uit zoveel geweldige momenten een kleine selectie te maken, maar dit waren voor mij de absolute toppers. Was je er bij? Bedankt!