Deze melodieën zingt de hele dansvloer mee

1. Explode

Origineel is deze bekende meezinger van Jordan & Baker. Maar als jumpliefhebber kennen we natuurlijk vooral de versie van DJ Liberty en de jumpbootlegs die van deze track gemaakt zijn. Uiteraard doe ik bij deze track altijd even de schuif naar beneden zodat jullie keihard kunnen meebrullen.

2. Krekwakwou

Krekwakwou, ‘98 to piano, Liquid is liquid: deze melodie gaat schuil achter vele titels. In de jaren 90 was er zelfs een versie van Serious Danger met de titel Deeper die de hitlijsten bestormde. Zelf hou ik het meestal bij een zelf gefabriceerde lekker harde bootleg van Krekwakwou.

3. Happy Together

Dit nummer werd in 1967 uitgebracht door The Turtles, lang voor ik geboren was dus. In 2000 kwam de Amerikaanse Poogie Bear op de proppen met zijn eigen versie die we nu allemaal kennen. Ook de Nederlandse DJ Tony waagde zich aan een versie en gaf ze de titel Wipe Out. En sinds kort is er van Dimitri Vegas, Like Mike en Bassjackers een leuke festivalknaller met deze melodie.