Mijn compilaties

Cd’s mixen en samenstellen

Destijds heb ik de eer gehad om een aantal cd’s te mixen en samen te stellen. Onder andere: Jump addict, Bassleader 2007 en Jumpstylerz in the mix.

Verknipt en gemixt

Voor de series Jumpstylerz in the mix en Jump Addict ging ik een stapje verder dan een gewone mix. Ik verknipte alle nummers en ik verving elementen zoals kickdrums door mijn eigen samples. En on top of that haalde ik alles nog eens door mekaar.

Aantal tracks

Het minder leuke aan verzamel-cd’s is dat je vaak beperkt bent in het aantal tracks, en ik ben nu eenmaal iemand die graag veel opzwepende tracks op korte tijd speelt. Deze twee bijzondere reeksen waren een uitzondering. Zo telde de eerste editie van Jump Addict maar liefst tachtig tracks. De platenfirma vroeg nog “Kunnen we het splitsen over twee cd’s?”. Het antwoord kan je vast wel raden: nee.

Podcasts en mixtapes

Gelukkig kan ik tegenwoordig mijn ei kwijt in mijn Legendary Sounds podcast, en de Overdrive mixtape.